Om

Caroline och Johanna är dietisterna som gör hälsa gott och enkelt. De visar på ett inspirerande sätt hur kostråd omsätts till god mat på tallriken och slår hål på myten om att hälsosam mat måste vara krånglig, dyr eller trist. De brukar själva säga att deras superkraft är att langa fram god och enkel vardagsmat som på köpet är hälsosam!

Bläddra i Caroline och Johanns kokbok eller skrolla på deras populära konto på Instagram @dietistensval så har du snabbt nya idéer till veckans middagar. Dessutom goda och enkla frukostar, mellis att ta med, blandat med tips och fakta för hur du själv kan stärka dina friskfaktorer. 

När jobbet även är det största intresset flyter vardag, helg, jobb och fritid lätt ihop, vilket passar oss fint säger Caroline. Ofta får vi frågan om vi är ett par, och ja, det är vi, men inte ett kärlekspar. Vi delar det mesta, förutom jobb även många helger, bil, vänner, julaftnar och semestrar. Den här bloggen är som en förlängning på @dietistensval där vi hoppas kunna få skriva av oss och fortsätta göra det vi älskar – inspirera till god mat och hälsa. Vi kommer även bjuda in er lite närmare i vår vardag, dela våra bästa vardagstips för hälsa, men även vårt intresse för utemat, friluftsliv, odling och god restaurangmat. Vi kommer även visa på att det inte alltid blir som man tänkt sig- och att det faktiskt går bra ändå! 

Kul att du är här! /Caroline och Johanna